PERSBERICHT: Voor ieder gewas een optimaal lichtplan!

Lohuis Lighting introduceert GOLIATH

Naaldwijk – LEDS worden meer en meer toegepast in de glastuinbouwsector. Zo’n 20% van de belichtende tuinders past momenteel LEDS toe, zo blijkt uit de GlastuinbouwScanner 2019 van AgriDirect. De belangstelling voor LEDS is onder andere groeiende vanwege:

  • de hoge efficiency in lichtopbrengst
  • de langere levensduur
  • de lage warmteontwikkeling
  • de mogelijkheid van gewasspecifieke lichtrecepten.

Dit leidt tot jaarrond meer opbrengst en gewassen van dezelfde constante kwaliteit. Lohuis Lighting uit Naaldwijk, gespecialiseerd in tuinbouwleds, introduceert nu de GOLIATH. Deze robuuste en hoogwaardige LED is geschikt voor belichting van ieder gewas.

Anton Lohuis, eigenaar van Lohuis Lighting & Energy: “Met de introductie van GOLIATH krijgt iedere tuinder de kans de voordelen van LED-belichting te benutten.
Aanzienlijke meeropbrengst, uniformiteit en energiebesparingen kunnen worden gerealiseerd. Het lichtspectrum kan in overleg (custom made) worden samengesteld voor optimale belichting van iedere teelt.“

De GOLIATH is een toplight met een wattage van 230 W en een lichtopbrengst van 2,7 μmol/J /m2/s met 50% wit licht waaraan veel heilzame eigenschappen worden toegeschreven. Dit armatuur geeft dus 630 umol/m2/s. In de combinatie rood/blauw (zonder wit) wordt zelfs 3,0 umol/J/m2/s bereikt in een 200W armatuur. De GOLIATH is CE RoHS gecertificeerd, oftewel “in overstemming met Europese regelgeving.

Interesse? Bel of mail Lohuis Lighting | +31 (0)10 76 00 377 | mail@lohuislighting.nl

-6 Points